ALARMANTE VIJESTI

Postoji tehnologija pomoću koje se trenutno stvara Novi svjetski poredak!

Bivša ministrica zdravstva u Finskoj poznata je po cijelome svijetu jer je sistematski raskrinkavala planove elite protiv čovječanstva. Posljednjih godina otvoreno je govorila o mikročipiranju čovječanstva, koje je o po njoj počelo, ali i o kontroli uma koja se prema njezinim insajderskim spoznajama naveliko počela upotrebaljavati.

Čim je počela glasno govoriti, Klide je naglo oboljela od raka koji se ubrzano širio po njezinom tijelu i naposljetku je umrla ove godine. Prije smrti uporno je ponavljala kako je otrovana te da "elita" čini sve kako bi je ubili. Ona i njezina porodica tvrdili su da je Kline namjerno otrovana kako bi bila ušutkana.

Dva mjeseca nakon njezine smrti svi njezini prijatelji i porodica i dalje sumnjaju na kontrolu uma i ubistvo liječnice i naučnice koja je tako hrabro raskrinkavala istinu. U američkim medijima naveliko se o tome bruji, a promocija mikročipiranja čovječanstva krenula je i preko mainstream medija koji o mikročipovima pišu sve najbolje kao da je riječ o nekom posljednjem modnom kriku, a ne o zvjerskoj tehnologiji koja će se ugrađivati ljudima pod kožu u svrhu potpune kontrole i manipulacije.

Prije smrti Klide, finski časopis Spekula, kojeg čitaju liječnici i naučnici, naveo je kako nema još puno vremena do trenutka kada će doći do uvođenja vojne medicine i tehnologije kontrole uma, koji će eliminirati svaki vid slobode u budućnosti čovječanstva, piše Dnevno.hr.

Jeste li spremni na obustavu privatnosti i robotiziranje ljudske vrste, nakon čega više nikada nećete moći uživati nasamo sa svojim mislima? Jeste li spremni živjeti u svijetu u kojem će svaka novorođena beba biti mikročipirana? Jeste li spremni na to da se svaki vaš korak prati, bilježi i čuva u bazi podataka? Iako zvuči nemoguće, upravo će se to dogoditi.

"Postoji tehnologija pomoću koje će se stvoriti totalitarni Novi svjetski poredak", napisala je Rauni Lina Lukanen Kilde, bivša ministrica zdravstva u Finskoj prije nego što je ubijena.

"U toku je razvoj tajnih neuroloških sistema komunikacije koji će zamijeniti nezavisno razmišljanje i uspostaviti kontrolu nad društvenom i političkom aktivnošću radi privatnih i vojnih interesa", rekla je ona.

"Kada naše moždane funkcije budu povezane sa superračunarima putem radioimplantata i mikročipova, biće prekasno za djelovanje. Ova se prijetnja može spriječiti samo educiranjem javnosti putem dostupne literature o biotelemetriji i informacijama koje se razmjenjuju na međunarodnim kongresima".

U svom članku pod naslovom "Mikročipovi, kontrola uma i kibernetika", dr Kilde tvrdi da je SAD glavne i odgovoran za tajnu primjenu ove elektroničke opreme i oružja koja se, kako je tvrdila Klide, već počela primjenjivati na novorođenčadi širom svijeta.
Dr. Kilde je dodala da mediji zataškavaju pravu namjeru iza ovog mikročipiranja, naglašavajući da se savršeni cyber vojnik može stvoriti pomoću sofisticirane opreme i oružja koja se koriste u određenim NATO državama još od osamdesetih godina.

dnevno.hr