Sa nevjerovatnom novom funkcijom

Putovanje bez fotografisanja bilo da se radi o "selfijima" ili običnim fotografijama, danas je gotovo nezamislivo.

Činjenica je da u današnje vrijeme imamo sve veću zbirku fotografija, a uz nove uređaje zbrika i dalje raste. 
Za dobre fotke treba nam i dobar uređaj, pa je tako Samsung predstavio Galaxy A5, pametni telefon potpuno prilagođen svim vašim fotografskim potrebama – posebno onima usmjerenim na snimanje "selfija". 
Imati telefon s kvalitetnom prednjom kamerom danas je i više nego poželjno, a ako želite dobre "selfije", trebate i dobar uređaj. Samsung je prepoznao taj trend i kod novog modela, Galaxy A5 stavio naglasak na odličnu prednju kameru od 5 MP. 
Nova funkcija "široki portret" omogućuje stvaranje panoramskog portreta spajanjem tri fotografije snimljene s lijeve strane, u sredini i s desne strane u jednu savršenu fotografiju skupine, pa tako sada možete snimiti sve svoje prijatelje na fotografiji s rasponom do 110° u portretnom i 120° u pejzažnom načinu rada. 
Zanimljivo je spomenuti i da sa Galaxyjem A5 ne trebate dodirivati tipku prilikom snimanja autoportreta. Naredbu za snimanje autoportreta izgovorite ili jednostavno samo koristite dlan. 
Ukoliko vam je ponekad potrebno više od jedne fotografije kako biste pokazali što se događa, A5 ima animirani autoportret koji vam omogućuje dulje snimanje vama važnih trenutaka s do 20 neprekidnih fotografija i automatskim stvaranjem GIF-a umjesto filma kojeg onda možete podijeliti s vašim prijateljima. 
Uz procesorsku snagu od 1.2GHz te četiri jezgre, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, Samsung Galaxy A5 bit će i više nego dovoljan za odlične fotografije, igre, muziku ili pregledavanje društvenih mreža. Na stražnjoj strani uređaja nalazi se kamera od 13MP koja  će svim fotografijama snimljenim ovim uređajem dati čistoću i vrhunsku kvalitetu,  piše portal "Zimo".