We Transfer
We Transfer je popularan servis za slanje velikih fajlova koji je pokrenut u avgustu. Ova aplikacija za Android dozvoljava pauziranje i slanje fajlova.
Google Now Launcher
Google je konačno prošlog mjeseca objavio svoj launcher za široke narodne mase. Mi smo već o ovoj aplikaciji pisali OVDJE, tako da ako imate telefon ili tablet koji pokreće Android 4.1 ili noviji, naša je preporuka da probate ovu aplikaciju.
YoWindow
Postoji ogroman broj aplikacija za vrijeme i svakako nam ne treba još jedna nova. Međutim, moramo priznati da je izuzetak YoWindow aplikacija za Android koja reflektuje vrijeme napolju i prikazuje ga na vašem ekranu. Aplikacija ima dobru reputaciju na iOS, a konačno je dostupna i za Android.
Ooloo
Ooloo je aplikacija za Android o kojo smo već pisali i ona nam dosni mogućnsot da putem glasa pitate bilo šta. Ono što je fascinatno da odgovore daju ljudi koji 24/7 odgovaraju na vaša pitanja. Usluga je trenutno besplatna.
Rove
Ovo je jedna veoma zanimljiva aplikacija koja ima funkciju vašeg automatskog dnevnika. Rove piše dnevnik za vas na osnovu mjesta gdje ste bili, koje ste fotografije napravili, da li ste hodali ili trčali. Ova aplikacija je takođe predstavljena u avgustu.
Afterlight
Ako volite slikati sa vašim telefonom, onda ćete vjerovatno željeti probati dugo očekivanu aplikaciju sa iOS-a koja je konačno dostupna i za Android.
SpinMe Alarm Clock
Ovo je još jedna nova aplikacija za Android koja je prešla sa iOS-a. Radi se o još jednom alarmu koji za cilj ima da vas što bolje razbudi. Potrebno je da fizički ustanete iz kreveta, telefon postavite ravno i da ga tako okrećete u krugove. Dosadno, ali efektivno.
Swing Copters
Ovo je igrica o kojoj smo već dosta pisali ovaj mjesec. Autor mega popularne igrice Flappy Bird je u avgustu objavio ovu igricu i ako je do sad niste probali, vrijeme je da to učinite.
Bound It
Ovo je korisna aplikacija za Android koja vam omogućava da ograničite koje fotografije će biti vidljive kada neko od vaših prijatelja uzme telefon u svoje ruke.
MIX
MIX je nova aplikacija za obradu fotografija koju je napravio tim iza popularne aplikacije Camera360. Ova aplikacija za Android je zanimljiva iz razloga što vam daje mogućnost da vi sami napravite svoje efekte.