Postoji nekoliko prirodnih načina

Zubobolja je užasna, može upropastiti vaš dan i oduzeti vam san. Bol može biti toliko iritantan da se čini da se nervozni i loše volje.

Postoji nekoliko uzroka koji mogu izazvati zubobolju, a najčešći uključuju karijes, oštećene punjenja, fraktura zuba, zaražene desni i zadnje, ali ne najmanje važno, ponavljajući pokreti kao što su brušenje zubi ili gume za žvakanje.
Intenzitet boli može varirati od blage, koji obično manifestira kao osjetljivosti zuba na vruće / hladno ili u direktnom kontaktu sa zuba, do oštrog, lupanje bol ili tupa, trajne boli.
Postoji nekoliko prirodnih načina za nositi se sa svojom zuboboljom dok ne dobijete termin.
Klinčić. To je vjerojatno najčešće korišteni domaći lijek protiv zubobolje. Ako imate ulje klinčića kod kuće, jednostavno nanesite nekoliko kapi na bolni zub, ali budite oprezni da ne progutate.
Ako nemate eterično ulje, staviti 1-2 češnja u usta, tako da ih omekša. Lagano pritisnite sa zubima kako bi dobili ulja. Trebali bi imati na umu da će klinčić samo neutralizirati bol, ne liječiti zub.
Sol. Stavite kašiku soli u čašu tople vode i dobro promiješati dok se sol otopi. Tekućinu sipati oko svog bolesnog zuba dobro isprati.
Bijeli luk. Zgnječiti jedan češanj češnjaka i primijeniti izravno na bolni zub. Češnjak ima snažan analgetik i antiseptička svojstva koja odmah može osloboditi zubobolje.
Kesica od čaja. To je popularan narodni lijek protiv zubobolje. Jednostavno nanesite korištenu kesicu čaja na svoj bolesni zub dok je još toplo.
Posljednje, ali ne i najmanje važno, kada je zubobolja nepodnošljiva, možete posegnuti za aspirinom ili nekim drugim analgetikom.