Imate li problem s korištenjem boja u stanu, što zbog straha da ne pretjerate i ne učinite ga neukusnim ili prekričavim, što zbog nedostatka ideja, ovaj stan u New Yorku mogao bi vam poslužiti kao inspiracija.

Da bi u ovom starom, prijeratnom stanu u New Yorku umanjila starinski štih, dizajnerica Christina Murphy izabrala je modernu paletu žarkih boja. 'Boja sobu čini mlađom i privlačnijom', objašnjava za HouseBeautiful.

Ručno oslikani uzorci iza polica daju dnevnoj sobi poseban faktor zanimljivosti i razigranosti. 'U važnoj sobi poput dnevnog boravka police bi trebale stiliziranije', kaže Murphy. U ovom boravku iznad sofe je umjetnička slika. Zidovi su u nijansi plavih jaja američkog drozda, dok dodatnu vedrinu daje i moderna boja na starinskom stolcu.

Hodnik bez prozora vedar je zahvaljujući zidovima u sjajnoj, bogatoj zelenoj boji, koja reflektira svjetlo iz susjedne sobe, a dodatna razigranost postignuta je zanimljivim vrtnim stolcem i umjetničkom slikom.

Zavirite i u preostale prostorije ovog lijepog stana i pogledajte na koji se način Murphy poigravala bojama i od svake prostorije radila zasebnu i zanimljivu priču.