Luksuzni dvosobni stan poznat pod imenom "Tokyo Pad" najskuplji je na svijetu u svojoj kategoriji. Smješten na krovu višespratne zgrade u najskupljem kvartu Tokija, ponuđen je na prodaju po cijeni od 21,1 milion dolara. Bivši vlasnik apartmana površine 400 kvadrata renovirao ga je 18 mjeseci, pretvorivši ga u pravo umjetničko djelo.

Na zidu dnevne sobe nalazi se originalno djelo slikara Hirošija Sendžua, a namještaj je prema narudžbi izradio italijanski studio za unutrašnji dizajn "Ceccotti Collezioni". Podovi, zidovi i vrata napravljeni su od drveta i kamena uvezenih iz Italije.

Trpezarija s tradicionalnom japanskom kuhinjom specijalno je osmišljena za druženje, jer kuhar direktno iz kuhinje poslužuje goste. Tu je i zasebna prostorija za ručavanje s terasom u pariskom stilu i pogledom na park Arisugava. Svijetla i prijatna kuhinja-trpezarija kompletno je opremljena kuhinjskim uređajima čuvenog francuskog proizvođača "La Cornue".

Jedina spavaća soba ima garderobu i luksuzno kupatilo s džakuzijem, a televizor s ekranom od 1,5 metara doprinosi da uživanje bude potpuno.

U zidove duž dugačkog predsoblja ugrađeni su plakari za obuću, u koje može stati 200 pari cipela. U središtu ovog nevjerovatnog stana nalazi se dvorište s baštom.