Eminentni svjetski stručnjaci u domeni uređivanja kose naložili su kako ona ove sezone mora izgledati sjajna i gusta, zbog čega vam donosimo primjere ideja frizura za dugu kosu koje su se poklonile ovakvom trendu.

No, postoji još veliki broj frizura kojima se možete poigrati, a priložene ideje za uređenje kose mogu vam poslužiti da svom izgledu podarite osvježeni i zabavniji izgled. Bilo da vam je u interesu naglasiti vašu moć ili pak neku ženstveniju stranu, ključ svakog izgleda je da frizuru prilagodite obliku vašeg lica.

Ako vam nedostaje ideje na koji način spraviti postojanu i funkcionalnu frizuru koja će vam služiti cijelog dana, na internetu postoje mnogobrojni tutoriali koji će vam, uz malo upornosti, pomoći da potpuno promijeniti svoj imidž.

Nakon nekog ćete vremena postati prava kameleonka i drugi će u vama sasvim sigurno vidjeti uzor. Kosu ćete moći nositi na desetke različitih načina, bilo da preferirate visoke repove, stilizirane punđe ili pletenice, što su ujedno i trendovi koje je poželjno 'furati' ove sezone.



Ako vam je u cilju isticanje ženstvenosti, taj će posao najbolje odraditi pletenice, puštene niz leđa ili spletene oko glave, kao što smo to gledali na modnim pistama. Što se ovog stila frizure tiče, tu zbilja nema nikakvih pravila: možete napraviti strogu pletenicu, raspuštenu verziju, onu koja pada preko jednog ramena, niz leđa ili je pak, kao u folklornoj kulturi, omotana oko glave. Izbor je vaš, samo trebate uključiti malo mašte i poigrati se materijalom kojeg već posjedujete.



Jedni od vrućih, aktualnih trendova su i visoki rep te punđe spletene sa strane. Kosu počastite tretmanima za duboku regeneraciju i nanesite malu količinu seruma za sjaj i pokažite zdravlje i blistavost vaše kose. Za posebne prigode odlučite se na zalizanu, službeniju varijantu visokog repa, a nešto raščupaniju frizuru odaberite za opuštenija druženja.