Volančići na rukavima, suknjama i haljinama u trendu su gotovo svake sezone, no ovog proljeća u modu se vraća jedan izvrstan, dugo zapostavljeni trend iz osamdesetih, a to je jedan volan koji ponosno ističe struk. Takozvane "peplum" haljine ili majice nalaze se u gotovo svim kolekcijama vodećih dizajnera za nadolazeće proljeće, a zahvaljujući istovremenom trendu pastelnih boja, ovaj zanimljivi kroj vraća se na scenu ženstveniji no ikad.

Topovi s volanom

Ako niste pristalica ovakvih haljina ili suknji, možete se odlučiti za izvrsne topove koji će izgledati šik u svakoj kombinaciji. Najbolje izgledaju uz uske hlače i štikle, a možete ih kombinirati i sa uskim suknjama do koljena ili minicama u raznim bojama i tako svaki put dobiti drugačiji look.

Haljine s volanom

Ove elegantne haljinice nije potrebno posebno ukrašavati, a najbolje izgledaju uz kratke sakoe, kožne jakne ili štikle. Važno je znati da ove haljine vizualno prikrivaju guzu, ali i "bacaju" naglasak na bokove, pa ih je mudro izbjegavati ako ste nesigurni zbog širine istih.

Suknje s volanom

Ove preslatke suknje odlično izgledaju u poslovnim i elegantnim kombinacijama, ali još ih je bolje kombinirati sa prugastim ili tačkastim topovima te majicama s likovima iz stripova te martensicama ili zanimljivim tenisicama.