Uzorci nude jednostavan način da oživite svoju garderobu i izgradite svoj stil. Međutim, sigurno ne želite da svojom izražajnošću uzorci zasjene vas, stoga je bitno izabrati one koji odgovaraju vašoj osobnosti.

Okomite pruge

Okomite pruge odražavaju snagu i autoritet. Odlične su za niže žene koje žele vizualno izgledati više. Okomite pruge ostavljaju dojam elegancije, a u njima ćete izgledati i više.

Vodoravne pruge

Vodoravne pruge odaju opušteniji pristup, ali vizualno debljaju. U vodoravnim prugama će svaka žena izgledati krupnije nego što jest. Osim ako niste super mršavi radije ih izbjegavajte.

Dijagonalne pruge

Dijagonalne pruge zrače energijom  i kreativnošću, a čine tijelo mršavijim više od ijednog drugog uzorka.

Cvjetni uzorci

Cvjetni uzorci su ženstveni i savršeni za društvena okupljanja i vikend druženja. To je razlog zbog kojeg cvjetni uzorak često viđamo na vjenčanjima i obiteljskim svečanim prigodama. Ipak, važno je da birate cvjetni uzorak proporcionalan svojoj veličini. Sitnije žene trebaju birati cvjetni uzorak manje veličine, te kako se broj odjeće povećava, tako bi i uzorak trebao okrupnjivati.

Tufnice

Tufnice također zrače ženstvenošću. One su savršen izbor za žene koje žele privući pažnju, a ipak suptilno naglasiti svoju seksipilnost.