Dosadila ti je tvoja frizura, a bojiš se velikih promjena? Htjela bi promijeniti nešto na svom izgledu, no nemaš vremena ni novaca za potpuni make-over? Donosimo pet jednostavnih načina na koje možeš promijeniti i osvježiti svoj izgled za malo ili nula kuna.

1. Odreži šiške

Najbolji način da promijeniš svoj izgled su šiške, no s njima treba biti oprezan. Pronađi fotografije glumica koje imaju sličan oblik lica kao i ti i istraži duljinu i gustoću njihovih šiški. Na internetu postoje i mnoge aplikacije pomoću kojih na svojoj fotografiji bezbolno možeš isprobati novu frizuru.

2. Pomakni razdjeljak

Ovo može izgledati kao beznačajna promjena, no ako je isprobaš, vidjet ćeš da ti može dati potpuno novi "look". Ako razdjeljak nosiš na strani, preseli ga na sredinu i obratno.

3. Našminkaj se s novim bojama


Većina žena koristi samo dvije ili tri nijanse sjenila, a ostale zanemaruju. Isprobaj sjenilo u nekoj boji na koju nisi navikla i uživaj u zadivljenim pogledima.

4. Prebaci fokus

Ako često naglašavaš oči, prebaci fokus na usne. Nanesi neutralno sjenilo i maskaru, a usne naglasi crvenim ružem ili onim u boji fuksije. S druge strane, ako si navikla nosit jarke ruževe, naglasi oči, a na usne nanesi samo malo sjajila u nekoj neutralnoj boji.

5. Promijeni oblik obrva


Posjeti kozmetičarku i zatraži je da promijeni oblik tvojih obrva i prilagodi ih tvom licu. Velik broj žena ima obrve koje ne odgovaraju njihovim crtama lica i samim time ne laskaju njihovom izgledu.