Starenje je sastavni dio života. Ako ne starite – znači da ste već umrli. Umjesto da brinete o borama, slaboj kosi i sjedinama, poradite na onome što ste dobili.

Ne pokušavajte vratiti vrijeme jer to niko ne može. No, možete poslušati savjete žena starijih od 40 koje izgledaju upola mlađe.

Cate Blanchett (42)

Njeguje svoj svijetli ten. Slavna glumica kaže kako se i njezina mama sklanjala sa sunca te pazila na vlažnost kože. Upravo joj je mama dala dobar primjer.

'Kad sam imala 14 godina, pokušala sam nabaciti nešto 'boje' jer nije bilo moderno biti ovako blijed. No, izgorjela sam i koža mi se počela guliti', ispričala je Cate.


 
Demi Moore (49)
Izgleda upola mlađe. Njezina tajna je u vlaženju kože.

'Nije važno koliko je sati. Kada dođem kući, očistim i hidratiziram lice. Doista vjerujem da nije potrebno puno šminke ako njegujete kožu', smatra Demi.



Julianne Moore (52)
Mnogi misle da njezin mladolik i njegovan izgled dodatno naglašavaju smireni i odmjereni pokreti. Ona sama kaže da je za sve 'kriva' joga.



Courteney Cox (47)
Kaže da je za njezinu ljepotu zaslužan dobar i kvalitetan san. A da bi se dobro naspavala, neophodni su joj čepići za uši.



Michelle Pfeiffer (53)
Tajna njezine mladolikosti i ljepote prvenstveno su dobri geni.

'Nikada ne čupam obrve. To čine vizažisti i to samo prije javnog nastupa. Ne šišam se osim kad snimam film pa moram. Održavam tijelo. Dobro i kvalitetno jedem i naporno vježbam. I to je to', otkrila je prelijepa Michelle.