Sati provedeni u namakanju u kadi i uređivanju su prekrasni, no većina cura ipak nema vremena da između posla i svakodnevnih obaveza otiđe frizeru, na manikuru i depilaciju te provedu nekoliko sati u izboru večernje toalete za doček Nove godine. Za sve cure koje su u strci, a žele izgledati lijepo na dočeku, donosimo nekoliko korisnih savjeta koji će vas bez puno muke pretvoriti u "ljepoticu bala".

1. Preljev za kosu

Ako nemaš vremena posjetiti frizerku, u drogeriji kupiti preljev za kosu. Jednostavan je za nanošenje, a tvojoj kosi će dati boju i predivan sjaj. Najbolja stvar - košta samo desetak kuna!

2. Tamni lak na noktima

Osim što je super moderan i pristaje uz gotovo sve outfite, tamni lak na noktima ruku i stopala izgledat će profinjeno i seksi, ali i "zamaskirati" ne-njegovane nokte. Dovoljno je da ih rašpicom dovedeš na istu duljinu i uredno naneseš lak. Preporučujemo crnu i bordo boju.

3. Umjetne trepavice

Umjetne trepavice dat će glamurozan izgled tvom licu u trenu, a one koje dolaze u jednom komadu zaista je jednostavno nanijeti. Savjet: ako imaš male oči, višak umjetnih trepavica odreži prije nanošenja i to sa strane koja je namijenjena vanjskom kutu oka.

4. Britvica

Ako inače koristiš vosak ili šećernu pastu, a nemaš vremena za odlazak kozmetičarki - posluži se britvicom. Za samo pet minuta imat ćeš glatku i blistavu kožu i osjećati se njegovano.

5. Krema za samotamnjenje

U svoj losion za tijelo nanesi malo kreme za samotamnjenje i ravnomjerno nanesi na lice i cijelo tijelo. Zdrav preplanuli izgled dat će ti glamurozan izgled i dodatni dašak samopouzdanja.