Kada pričamo o ljetnom nakitu velika većina vas zasigurno prvo pomisli na narukvice. Zašto? Iz posve jednostavnog razloga, prstenje je nespretno po ovim vrućinama, a ogrlice nam isto zadaju muke jer su većinom glomazne i samo smetaju.

Zato sve prave trendseterice ljeti obožavaju nakit koji dolazi u obliku narukvica. Kakve modele izabrati ovo ljeto? Na prvom mjestu su svakako divni modeli sa privjescima koji dolaze u zlatnoj i srebrnoj boji sa različitim privjescima koji ponekad imaju značenje, a ponekad su tu čisto iz dekorativnih razloga.

Većina high street brendova i specijalizirani dućani s nakitom u svojoj ponudi ima ovakve modele narukvica jer su najveći hit svake sezone.



Ako želite dizajnerski nakit koji nećete skidati sa sebe tu je novi modni komad brenda DOVE koji je specijalno za njih dizajnirao poznati hrvatski dizajner Ivica Skoko.

Narukvica 100% SVOJA dio je zanimljive modne priče koju je DOVE ove godine pokrenuo u suradnji s FASHION.HR-om. Dolazi u dvije različite boje – srebrnoj i zlatnoj.
Asos, Mango



Uz narukvice sa privjescima tu su modeli koji dolaze u kombinaciji kože i bižuterije. Koža je u toplim bojama ljeta ili u bezvremenskoj crnoj i smeđoj koju možete nositi i u hladnim sezonama.

Dame koje vole vintage neka pronađu modele u boji starog zlata koji su kombinirani sa cirkonima ili kamenjem u jarkim bojama.



Crvena i zlatna su ultimativni hit kad je riječ o narukvicama inspiriranim prošlošću. Za kraj su tu dizajnerski komadi od kojih smo izdvojili tri nama najdraža modela i tri dizajnerice koje rade genijalne narukvice uz koje će i najobičnija kombinacija izgledati totalno trendi.