Neke žene biraju lak za nokte ovisno o trendovima, a neke imaju svoju omiljenu boju tijekom čitave godine, a i dulje. Jeste li se ikada zapitale što ta boja koju imate na noktima govori o vama? Evo odgovora!
Stručnjaci su istraživali i raspravljali te došli do zaključka da boja vašeg laka za nokte može puno toga otkriti o vašoj osobnosti i stilskim preferencijama. Evo što kažu:

Ružičasta boja
Žena koja na noktima nosi ružičasto je seksi, šik i hrabra. Da bi se odlučili za ovu boju morate biti samopouzdane jer je takav lak 'oku uhvatljiv' i ljudi će ga i te kako primijetiti. Ovaj lak najbolje je iskombinirati s neutralnom bojom laka na nožnim prstima.

Žuta boja
Ovoljetna hit boja apelira na super-trendy ženu koja jednostavno ima smisao za stil. Malo je boemka, a malo rockerica. Preporučuje se uz njega iskombinirati kratke traper hlače i običnu pamučnu majicu. Za večernju kombinaciju odlično će pristajati uz malu crnu haljinicu.

Koraljno-narančasta boja
Žena koja voli ovu ženstvenu boju voli i ljeto, a i ljetne afere. Ili je sretna ili želi biti sretna. Ima li bolje boje za istaknuti preplanuli ten!? Uz ovakav lak na noktima ide i casual i svečani outfit, a dobro se slaže i s ljetnim haljinicama savjetuju stručnjaci.

Neonsko zelena boja
Ovu boju vidjet ćete na noktima živahne, energične i pričljive žene. Živi s motom 'Spremna sam na sve jer je život kratak'. Ona je glavna zvijezda na partyjima i lako započinje razgovor sa strancem. Velika je mogućnost da radi u modnoj industriji. Ova boja laka nije za svaki dan, osim za nekoga tko se bavi kreativnim poslom.

Bijela boja
Žena koja odabire bijelu boju laka klasična je i ima samopouzdanja. Ona zna što voli i nitko ne može utjecati na promjenu njezinog mišljenja. Savjet: Ovaj lak ne nosite na nožnim prstima.



Pudrasto ružičasta boja
One koje odaberu ovu boju ženstvene su i konzervativne. Žene koje preferiraju pudrastu ružičastu boju vole klasičan stil i uvijek su prikladno odjevene. To je savršena boja za one koje vole biti profesionalne u poslu i za one koje žele izgledati savršeno i njegovano. Savjet: Ovaj lak idealan je za poslovne sastanke, ured i koktele uz prilagođenu sportsku haljinu ili odijelo.

Crvena boja
Ova univerzalna boja laka za nokte odiše elegancijom, snagom i romantikom, a žena koja je nosi želi biti privlačna svom muškarcu. Ova žena je zaljubljena. Možda ide na spoj i želi pokazati da je otvorenih stavova i vrlo elegantna. Crveni lak za nokte može se nositi istovremeno i na rukama i na nožnim prstima.

Plava boja
Plavu boju na noktima nose žene koje su zabavne, mlade u srcu i spremne na isprobavanje novih stvari. Ova boja je u trendu ove sezone i svima poručuje da je u pitanju trendseterica. Ova boja privući će pažnju, a preporučuje se nositi ili na rukama ili na nožnim prstima.

Zlatna boja
Ova je boja na noktima za žene koje zaista poznaju modu. Znaju što je in i znaju s odjevnim kombinacijama u svom ormaru. Žena koja na noktima nosi zlatno zna dati dobar modni savjet i drugima, jednostavno ima smisla za modu, a vjerojatno i radi u svijetu mode i ljepote. Ovaj lak najbolje je iskombinirati sa trapericama i sandalama u zlatnoj boji ili uz crnu kombinaciju.

Ljubičasta boja
Žena koja na noktima nosi ljubičastu boju spremna je pomicati granice i dobro se snalazi u ulozi moderne poslovne žene. Sve nijanse ljubičaste su dobrodošle, a preporučuje se tamna za noć i svjetlije za dan.