Mnoge kolekcije poznatih dizajnera za sezonu proljeće/ljeto 2011. inspirirane su Orijentom, no pažnju svakako treba obratiti na najtraženiji egzotični modni dodatak ovoga ljeta – široki remen!

Ako već nemate barem jedan široki remen, koji savršeno ide uz mnoge ljetne odjevne kombinacije, vrijeme je da ga nabavite jer u pitanju je jedan od naj modnih dodataka ovog ljeta po izboru Voguea.

Na revijama mnogih poznatih dizajnera za ovu sezonu neki su detalji bili zajednički. Osim što je pistama vladao Orijent, jedan modni dodatak posebno se isticao - takozvani obi belt, široki remen u raznim varijantama.

Kolekcija Louisa Vuittona obiluje šarenilom, a remenje je rastezljivo i raskošno 'posuto' šljokicama. Struk je savršeno istaknut, a takav remen najbolje pristaje uz suknje ili hlače i končanu majicu.
Svoju kolekciju Gucci je začinio zlatnim i bež remenjem, širokim, naravno, i vrlo efektnim, a nose se na haljine, suknje, jaknice, hlače.

 

Marc Jacobs je na duge suknje i haljine, te široke košulje odlično uklopio remenje s velikim cvjetovima, Paul & Joe srebrnom je remenju dodao zanimljive visuljke, dok je Sonia Rykiel posegnula za bogatim mašnama koje "glume" remen.

Široki remen ide uz svaku odjevnu kombinaciju, bilo da nosite vruće hlačice, suknje, kombinezone, haljine, košulje, majice, jaknice...

Možda vam neki od prijedloga poznatih dizajnera posluže kao inspiracija.