Poznato je da vam čitanje s dlana, tarot karte i talenti vidovnjaka mogu reći detalje o vašoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, ali mogu li torbe prokazati kakva ste vi uistinu osoba? Sudeći prema izjavama stručnjaka, to je itekako moguće!

Možda ovoga niste bili svjesni, no mnogo se toga o vama može 'pročitati' iz odjeće i torbi koje nosite, a još više iz sadržaja vaših torbica.

Na Facebooku čak postoji i aplikacija Bagology koja vam pomaže da, prema posebnim izračunima vaših torbica, saznate kakvi ste zapravo. Ova aplikacija analizira oblik i strukturu vaše torbe kako bi ponudila vjerodostojan prikaz vas kao osobe.

Bilo da nosite clutch torbice ili one nešto veće, to je samo jedan od načina na koji možete pobliže upoznati sebe.

 

Hobo torba
Hobo je već općeprihvaćena, zaobljena torba koja se nosi na ramenu, a ako ste pobornica ove vrste torbi, najvjerojatnije je da ste osoba koja ima mnogo hobija i interesa, pa u skladu s tim volite uz sebe imati mnogo stvari, što vam ovakva torba omogućuje.

Žene koje nose ovakve torbe 'furaju' ih na svakodnevnoj bazi, u svakoj mogućoj prilici i teško ih se odriču. Ako ste među onima koji vole/posjeduju ovakav tip torbe, vjerojatno ste veoma kreativni tip osobe, iz vas ideje pršte k'o lude i vječni ste lovac na savršenstvo. Ali, kako sve ima svoju cijenu, upravo vas zbog ljubavi prema ovakvim torbama koje se nose preko jednog ramena, s vremena na vrijeme muče tegobe s kralježnicom i držanjem.


Satchel torba
Satchel je vrsta torbe koja osim manje ručke ima i nešto dužu, tako da je možete nositi ili u rukama ili preko jednog ramena, a žene koje nose ovakve torbe, sudeći prema izjavama stručnjaka, tople su ali i odlučne osobe - tople u smislu da odašilju prijateljske vibre, a odlučne u smislu da su ljubazne i velikodušne, ali sve dok ne osjete da ih netko počinje iskorištavati.

Žene koje vole ovakve torbe vole i sanjariti, imaju velike ideje i visoke ciljeve, ali građene na čvrstom planu koji će ih sasvim sigurno dovesti do ostvarenja ideje. Ovakve žene znaju što žele, a vole putovati kroz život bez previše stvari, jer su gotovo uvijek u pokretu i točno znaju kako iskoristiti svaki dan.

Bowling torba
Ovakva torba najbolji vam je prijatelj ako ste djevojka čiji je dan pretrpan sastancima, ručkovima s prijateljicama, pokojim piknikom ili odlaskom u kazalište. Kao stvorena je za samostalnu ženu koja bez ičije pomoći hrabro kroči u novi dan.

Iako ne podliježete kupnji isključivo markirane odjeće i praćenju onog što je u trendu, svakako se volite istaknuti iz gomile i pokazati svoju emocionalnu stranu kad god vam se pruži prilika. Vi ste draga osoba puna ljubavi, što znači i da imate mnogo prijatelja, a gdje god da se nađete zapamtit će vas kao djevojku koja je dobila točno ono što je poželjela.
 

Clutch torbica
Clutch torbice namijenjene su curama koje se vole čvrsto držati za svoje omiljene stvari, odlikuje ih razgovorljivost, samopouzdanje i uspravno držanje.

Dok se vaša clutch torbica nalazi na sigurnom mjestu ispod ruke, ništa ne može poći po zlu. Vi ste odlučna osoba koja cijeni vintage klasiku i oko sebe imate krug bliskih i dugogodišnjih prijatelja kojima možete vjerovati.