Lepa frizura ne podrazumeva uvek i posetu frizerskom salonu. To možete učiniti i sami kod kuće pomoću raznolikih i ženstvenih ukrasa koji će vaš celokupan izgled učiniti vrlo efektnim.

Ovi detalji uvek bude maštu dizajnera, tako da su se i za ovo proleće i leto potrudili da ponude najbolje.

 

S obzirom na to da je ove sezone moderna odeća inspirisana različitm stilovima i modernim i retro, i detalji za kosu su izrađeni tako da isprate različite odevne kombinacije. Na vama je da izaberete ukras koji će biti dovoljno upečatljiv i efektan, i, naravno, uklopiti se uz sve ono što imate na sebi.

 

 

Posebno mesto ovoga puta dobile su šnale koje se nose i na šiškama, sa strane, na temenu. Različitih su dimenzija i oblika, ukrašene štrasom, cvećem i drugim motivima. Zanimljive su šnale u vedrim i jarkim tonovima koje se savršeno uklapaju uz aktuelne boje na odeći.

Nezaobilazni su i rajfovi, nose se i široki i uski, takođe, ukrašeni raznim detaljima – pupoljcima, perjem, svetlucavim ukrasima, biserima... Trend ove sezone su i lančići za kosu koji mogu da se nose i na čelu, a možete ih kombinovati i uz podignutu i puštenu kosu.

Moderni su i češljići jednostavni sa diskretnim ukrasima, ali i oni sa velikim cvetom, i ukosnice sa kojima se možete poigrati na razne načine, iako nisu previše upadljive sa njima na najlakši način možete rešiti problem sa frizurom i učinite je da izgleda moderno i lepo.