Onima koje muče hrapava stopala nudimo par jednostavnih kupki koje će osim za uljepšavanje pomoći i za bolju cirkulaciju.
Jednom ili dva puta tjedno možete si priuštiti kupku za noge. Potrebno vam je 10-ak minuta, lavor, voda i jedan od sljedećih recepata.

Za suhe noge najbolja je kupka od maslinova ulja. U mlaku vodu možete staviti jednu ili dvije kašike maslinova ulja. Isperite blagim gelom za tuširanje ili tekućim sapunom.

Protiv umornih nogu i ispucale kože odlična je i kupka od cvjetova lipe i suhih listova lipe. U pola litre vode stavite 25 grama suhih cvjetova i listova lipe te tri puta zakuhajte pa pričekajte da se ohladi. Ocjeđenu tekućinu stavite u dvije litre tople vode i u ovom namačite noge 10-ak minuta.

Ako nemate lipe možete probati i s ružmarinom. Kašiku osušenih listova ružmarina stavite u vruću vodu u lavor i stavite da odstoji pet minuta. U drugi lavor stavite hladnu vodu pa naizmjenice stavljajte stopala u jednu i drugu kupku. Počnite s toplom, a završite s hladnom kupkom.

Možete probati i s kupkom u koju ćete dodati eukaliptusovo ulje ili ulje ružmarina. Ova kupka odlična je i za umorne noge.