Šortsevi koji izgledaju poput donjeg veša preplavili su kolekcije Maxs Mara, Marni, Dolce&Gabanna i Stella Mccartney.

Kratke pantalonice iz sezone u sezonu ne izlaze iz mode, a tako je i ovog proljeća i ljeta. Osim klasičnih bermuda i šorceva, ove godine dizajneri su, između ostalog, najavili i model pantalonica koje su kratke poput donjeg rublja.

Šortsevi koji izgledaju poput donjeg veša preplavili su dizajnerske kolekcije, pa su tako mogli da se vide na revijama Maxs Mara, Marni, Dolce&Gabanna i Stella Mccartney za proljeće/ljeto 2009. Vama jedino ostaje da ih hrabro navučete i prošetate, ali naravno samo plažom.

Ukoliko ste u potrazi za bermudama koje ćete moći svakodnevno da nosite po gradu, tj. finijim modelom, odaberite šire modele visokog i stisnutog struka. Za primer možete da uzmete „kloe" pantalone za proleće 2009.

Ako ipak želite da idete malo kraće od dužine bermuda, imate izbora na pretek - cvetne, šarene i traperne modele. Neka izgledaju što ležernije, a možete da odaberete i omiljeni „babl" model.

Novitet u većini predstavljenih kolekcija šortseva za ovu sezonu jesu sjajni materijali, koji ih pretvaraju u odevne komade za večernje izlaske. Za to vam neće biti potrebno ništa više osim obične pamučne majice - idealno i jednostavno.