Savjeti

Ovih 5 namirnica osigurava potrebne nutrijente vašem tijelu, a osim toga pomažu i očuvati prirodnu bjelinu vašeg osmijeha…

Karfijol. On je jedna od onih namirnica koju je potrebnu puno žvakati, a to je iz više razloga dobro za zdravlje vaših zubiju. Osim što ih na taj način jačate, žvakanje proizvodi slinu koja na prirodan način čisti zube pa što više morate žvakati, to će vaši zubi biti čišći, a vaš osmijeh blistaviji.
Jagode. Iako su tamne boje, jagode sadrže znatnu količinu enzima poznatijeg i kao jabučna kiselina, a koji je prirodni izbjeljivač zubiju.
Sir. Sigurni smo da ste mnogo puta čuli kako mlijeko i mliječni proizvodi jačaju kosti i doprinose zdravlju vašeg osmijeha. Slobodno vjerujte u to jer mliječni proizvodi poput sira, jogurta i samog mlijeka sadrže obilate količine mliječne kiseline i minerala kalcija zahvaljujući kojima su zubi istovremeno i bjelji i snažniji. Osim toga, žvakanje sira pospješuje izlučivanje sline zbog čega se na prirodan način lakše uklanjaju mrlje od hrane.
Jabuke. Ovo voće, baš poput konzumacije mrkve, iziskuje puno griženja i žvakanja što jača zube i čisti ih na prirodan način. Trenje do kojeg dolazi konzumiranjem jabuka čisti zube i na prirodan način im vraća bjelinu.
Celer. Osim što je siromašan kalorijama, a bogat nutrijentima, celer je iznimno zdrav za desni, ali i same zube koji su zahvaljujući njemu još bjelji.
A želite li da vaši zubi budu maksimalno bijeli, uvijek se osim u odabir namirnica možete pouzdati u provjerene zubne paste za izbjeljivanje poput Signal zubne paste ili Signal White Now Touch olovke za trenutačno bjelje zube koja osigurava blistav i bijel osmijeh bez uništavanja cakline i koja se može koristiti svakog dana, kad god poželimo osmijehom dodatno nekoga šarmirati.