Novi vi

Iako vam novogodišnje odluke možda idu na živce, ima nešto u tome da ih donosimo pri kraju baš svake godine, kako bismo u novoj bili još bolje verzije samih sebe.

I ove ćete godine sigurno pasti na koncept "Nova godina, nova ja".

A ako ćete ih donositi i ove godine, možda vam ovaj popis olakša taj proces. Ovo su stvari kojih biste se napokon trebali riješiti u 2018. godini:

1. Lažnih prijatelja koji vam crpe energiju.

2. Posla na kojem ste nesretni i za koji imate osjećaj da vas "ubija".

3. Pokušavanja da se svidite baš svima, jer to jednostavno nije moguće.

4. Mišljenja drugih ljudi, jer koliko god se trudili, uvijek će vam naći neku zamjerku.

5. Kolega koji vas iskorištavaju.

6. Mobitela, no s obzirom na to da ga se ne možete riješiti u potpunosti, barem odredite vrijeme kada ćete ga udaljiti od sebe te to vrijeme provedite kvalitetnije.

7. Sjedenja na kauču i loše hrane, koji ne samo da štete vašem zdravlju, već i liniji. Pokrenite se, osjećat ćete se bolje i imati puno više snage i volje za sve ostale stvari.

8. Partnera koji vas ne cijeni kako biste htjeli.

9. Bivšeg dečka koji vam se uporno želi vratiti. Gdje je jednom puklo, puknut će opet.

10. Odjeće koja vam je preuska, oštećena ili više ne odgovara vašim godinama i stilu. Poklonite ju nekome kome će više koristiti i učinite ga sretnijim.

11. Stare šminke koja vam također može naštetiti, iako možda mislite kako vam ništa ne može biti od "malo starijeg" pudera.

12. Izbjegavanja odgovornosti - odrasla ste osoba i ponašajte se kao jedna, jer problemi neće nestati sami od sebe.

13. Straha od nečeg novog. Svaki je početak težak, no često vam takve promjene u život donesu puno bolje stvari, ma koliko god bile teške.