Razlikuje se od prethodnih video spotova

Popularna pjevačica Britney Spears objavila je spot za pjesmu "Make Me" koji se prema njenim riječima mnogo razlikuje od prethodnih video spotova koje imala priliku raditi.

Uprkos žestokim kritikama na račun spota fanovi popularne pjevačice odlučili su joj oprostiti greške među kojima je i preforsirano reklamiranje određenih proizvoda. 
Riječ je o spotu za pjesmu koju je Britney objavila u julu ove godine i za koju se vjeruje kako će doživjeti veliki uspjeh. Ona je u jednom od intervjua za američke medije izjavila kako je ponosna na spot kojeg odlikuje mnogo različitost. 
"Uopće nije onako kako mislite da jeste. Nisam žurila ni sa čim jer sam željela sve uraditi kako treba kako bi moji fanovi na kraju to mogli iskreno i cijeniti", kazala je Britney. 
Tekst za pjesmu su pisali Justin Tranter i Julia Michales, koji su dosada radili sa Selenom Gomez i Justinom Bieberom, a sada su Britney uspjeli uvesti u mainstream R'n'B-a. Na izradi pjesme učestvovala je i Britney koja kaže da je ovo njena "beba".