Koalicija Vakat je svoj završni predizborni skup održala u Rečanu.

Predizborni skup Koalicije Vakat u Rečanu je otvorila Memnuna Ajdini, odbornik u Skupštini opštine Prizren, koja je predstavljajući kandidate sa liste ove koalicije rekla da je ovo tim koji će biti pobjednički.
Predsjednik DSB-a i Koalicije Vakat, Rasim Demiri je rekao da je s namjerom planirano da završni predizborni skup bude u Rečanu, budućoj bošnjačkoj opštini.
On je istakao neprekidnu podršku ovog sela stranci koju predvodi.
"Od formiranja stranke DRSM u ovom selu nikada nismo izgubili. I u vrijeme onog drugog režima, kada su ovi ljudi bili pod velikim iskušenjem, nisu poklekli i ja im odajem veliko priznanje", rekao je Demiri.
Kandidat iz ovog mjesta sa liste Koalicije Vakat Eldis Abazi je istakao da mu je čast da bude "rame uz rame na listi uz pobjednike".
"Kao mlad čovjek bez iskustva u politici, želio bih da probudim moje omladince, da prihvatimo naše mjesto ovdje. Dosta je odlaska u tuđinu, treba da znamo da je naše mjesto ovdje. Da se zalažemo za bolje obrazovanje, da ovdje tražimo posao. Šta će nam opština ako nema nas", rekao je mladi Eldis Abazi.
Plaćeni sadržaj