Pogledajte provokaciju

I dalje traju repovi s utakmice finala Kupa kralja u kojoj je Real pobijedio Barcelonu.

Hvala Bogu da nakon posljednjeg El Clasica ne moramo slušati o sucima, ali u Barceloni i dalje traje rasprava nakon poraza od Reala.
Barca je upisala tri poraza zaredom u službenim utakmicama nakon čak 11 godina i vremena Louisa Van Gaala. Izgubili su i ispali od Atletica u Ligi prvaka, pa ih je šokirala Granada u prvenstvu, a onda im je konačni udarac u sezoni zadao mrski suparnik Real.
Dovoljno da mnogi navijači ponosa Katalonije potpuno izgube živce. Neki su išli toliko daleko da su vrijeđali svoje dojučerašnje heroje, generaciju koja je osvojila sve što je mogla u nogometu. Mnogi se groze igrom Barce u posljednjim utakmicama, no velik je broj onih koji se čude takvoj reakciji dijela navijača.
Na meti je i Leo Messi, kojem bi možda i hukali kao Neymaru, ali nije tamnoput. Pojavila se snimka na kojoj navijač snima povratak nogometaša u Barcelonu i usput dobacuje možda i najboljem svjetskom nogometašu da popije energetsko piće jer trči manje od golmana Pinta.
Inače mirni Messi polako počinje gubiti živce. Što je stariji, sve je nervozniji. Okrenuo se prema provokatoru te mu poručio: 'Nađi posao, budalo.'