Vjerovala ili ne, tvoj omiljeni odjevni predmet iz osnovne škole vratio se u modu.

Novi trendovi uvijek su zastrašujući, a ponekad ih je zaista nemoguće isfurati, koliko nam god simpatični bili. Srećom, ove godine proljeće donosi nekoliko ključnih komada koji pristaju zaista svakoj građi. Prije odlaska po novu garderobu, u obzir svakako uzmi ova 4 trenda.
1. Nova asimetrična suknja
Nakon prošlosezonske manije skortova, koji zaista pristaju samo curama s lijepim nogama, dizajneri su se smilili i na police dućana poslali fenomenalne "wrap" suknje. Ove suknje asimetričnog kroja odlične su za svaku građu jer nisu prekratki, a igra dulje i kraće strane ostavlja dojam duljih nogu. Dolaze u svim mogućim bojama te raznim dezenima, a curama s oblinama preporučujemo i one koji imaju rub drugačije boje jer ta kombinacija još više izdužuje.
2. Viseći topić
High street dućani prepuni su ovakvih topova, što je super jer oni zaista pristaju svima. Odlična su zamjena jer sakrivaju trbuščić, a za cure koje vole ženstveni stil još su i bolji jer viseći detalj daje dozu elegancije. Možeš ih nositi uz traperice, hlačice i uske pencil suknje, a punije cure mogu pustiti da ovi damski topići proviruju ispod blejzera.
3. Tregerice
Vjerovala ili ne, tvoj omiljeni odjevni predmet iz osnovne škole vratio se u modu! Premda na prvi pogled izgledaju riskantno, uz dobar kroj i pravu veličinu, može ih nositi bilo tko. Vitke cure mogu birati između kratkih hlačica, minica i uskih kombinezona dok se djevojke koje smatraju da imaju koju kilicu viška mogu odlučiti na baggy varijante s dugim hlačama, pripijene crne tregerice ili pak ravne suknje do koljena, ponovno s tregerima.
4. Kimono u stilu 2014.
Jedan od neočekivanih high street trendova ove godine svakako je novi kimono. Moderni kimono ne veže se u struku, i zapravo ne nalikuje previše na tradicionalni odjevni predmet ovog naziva, a dolazi u svim mogućim duljinama. Važno jeda je prozračan, svilenkast i da svojoj vlasnici podari "boho šarm". Mogu ga nositi svi, a punijim curama preporučujemo da nikako ne biraju predugačke ili preširoke modele, već da izaberu uži kimono do ispod guze i kombiniraju ga sa svojim uobičajenim dnevnim outfitima.