Kakav će biti večeras?

Bivši trener Barcelone i argentinske reprezentacije Cesar Luis Menotti tvrdi kako je Lionel Messi više psihički nego fizički umoran i da mora prebroditi razočaranje zbog loših nastupa...

Lionel Messi je pokretač Barcelone i Katalonci dosta pate kada nije u pravom izdanju. Menotti smatra kako je Messi psihički potpuno iscrpljen i da je to jedan od glavnih razloga slabijih i letargičnih nastupa.
'Messi mora prebroditi razočaranje zbog loših nastupa i ponovno pronaći zadovoljstvo i strast igranja. Kod njega je puno prisutniji psihički nego fizički umor što je i normalno s obzirom na broj nastupa i odgovornost koju nosi. Možda bi mu dobro došlo nekoliko dana odmora da sredi glavu i ponovno pronađe strast igranja.'
Menotti smatra kako Messi još uvijek nije glavom na Svjetskom prvenstvu i da to nije razlog slabijih nastupa.
'Mislim da ne razmišlja već sada o Brazilu, takve stvari se jednostavno događaju, ali imam veliko povjerenje u njega i siguran sam da će u Kupu kralja biti pravi. Postoje dani kada vam ne ide sve od ruke i treba mu pomoći da bude pravi. Kup kralja i trofej mu puno znače i mislim da ga to može podići. Svi u klubu mu moraju pomoći da bude ponovno na vrhu', dodaje Menotti.
Leo Messi je hat-trickom na Santiago Bernabeuu najavio bolje dane, no mnogi su mu zamjerili da se dovoljno ne trudi na utakmicama. Vidjet ćemo kakvog ćemo Messija gledati u finalu Kupa kralja...(TS)