Skupom u Lokvici, Demokratska stranka Bošnjaka, članica Koalicije Vakat, svoju predizbornu kampanju za lokalne izbore na Kosovu nastavila u Župi

Predizborni skup u Lokvici otvorio je Memiš Birdaini, savjetnik ministra za regionalni razvoj, koji je u svom obraćanju istakao da ova koalicija ne daje lažna obećanja.
"Siguran sam da ćemo dobiti vaše povjerenje, jer ovdje postoje dvije konkurentne opcije. Jedna koja obeća i uradi obećano i druga koja obeća i slaže."
Predsjednik Demokratske stranke Bošnjaka i ministar u Vladi Kosova Rasim Demiri je mještane podsjetio da su i sami svjedoci da su sa njihovim predstavnicima bili u stalnom kontaktu i da Lokvica nije izostavljena iz projekata koji su realizovani u Župi.
Odbornik ispred ove koalicije u Skupštini opštine Prizren, Muso Salihi je istakao da je velika čast zastupati narod, ali da je to amanet a ne privilegija.
"Neka vaš kriterijum za izbor budu djela. Birajte one koji rade, birajte one koji imaju rezultate iza sebe, birajte snažne, jer ako birate slabe, oni ne nose ni odgovornost niti obaveze", istakao je Salihi.
"Veliki napor ulažemo da ovu našu zajednicu postavimo na noge i ja lično dajem doprinos u tome", rekao je kandidat sa liste Koalicije Vakat za odbornika Fikret Sezairi.
"Radimo na svim problemima koji se tiču naše zajednice. Od obrazovanja preko infrastrukture, problema u zdravstvu, decentralizacije i formiranja nove opštine, kao i na problemima koji se tiču i svih građana Kosova", rekao je Sezairi.
Odbornica Memnuna Ajdini je istakla da se oni ne bave klevetama, jer imaju čime da se pohvale - "svojim djelima". Ona je apelovla na mještane da ne rasipaju glasove i da ne daju podršku nekome samo zbog njegovih ličnih interesa. 
"Koalicija Vakat radi na interesu cjelokupne zajednice. Nama je bitno da kao zajednica opstanemo i budemo jaki... Dajte glas onome za koga smatrate da će opravdati vaše povjerenje", rekla je Memnuna Ajdini.
Pogledajte više u video prilogu: 

Plaćeni sadržaj