U sklopu aktivnosti na ispunjenju datih obećanja, ali i bespoštednog zalaganja za dobrobit Bošnjaka u prizrenskom regionu, dio rukovodstva Nove Demokratske stranke je danas obišao Gornje Ljubinje.

Naime, nosilac liste NDS-a za predstojeće lokalne izbore, Bajruš Sezairi, legenda župskog fudbala, zajedno sa predsjednicom Emilijom Redžepi najavili su da je od vlade Republike Kosova osigurana finansijska podrška za novi fudbalski stadion koji će biti izgrađen u najvećem bošnjačkom selu Gornjem Ljubinju.
U izjavi za naš portal Sezairi je rekao da je planirano da lokacija bude na mjestu zvanom Brod, koje se nalazi na sredini puta Gornjeg i Donjeg Ljubinja.
Predsjednica NDS-a Emilija Redžepi je kazala da je ovo samo početak projekata u Župi i Podgori.
"Ovo je tek početak naših projekata u Župi i Podgori koje smo obezbjedili sa novim premijerom vlade Ramushem Haradinajem. U narednom periodu imaćemo velika kapitalna ulaganja, maksimalno iskorištavanje prirodnog potencijala koga imaju Župa i Pogdora i zapošljavanje što većeg broja naših ljudi", rekla je Redžepi.
Takođe direktor za kulturu, omladinu i sport u SO Prizren, Arhim Ajazi, koji je boravio u Gornjem Ljubinju naglašava da se uskoro očekuje završetak sportske sale i njeno svečano otvaranje.
"Finalni radovi na kulturno-sportskoj sali u Gornjem Ljubinju su u završnoj fazi i uskoro se očekuje svečano otvaranje. Iznad Gornjeg Ljubinja ide i sportski kompleks - teren za mali fudbal, košarku i ostale sportske aktivnosti", rekao je Ajazi.