Mjesto koje posljednjih godina privlači mlade Bošnjake gdje se mladi druže i okupljaju uz ritam folk-muzike svakako je noćni klub "Up-Club".

Sinoć je ovaj klub ugostio veliki broj mladih Bošnjaka iz grada i mnogih sela u okolini koji vole da zaigraju i zapjevaju. 
Sjajnu prazničnu atmosferu su svojom muzikom i pjevačkim kvalitetima upotpunili Emruš Mujovi za klavijaturama, te Elvir Bećirević u solo pjevanju koji je pjevao stare i nove folk-hitove sa prostora ex-Jugoslavije. 
Čini se da su mladi najviše uživali i igrali uz narodna kola. Za iznenađenje večeri pobrinuli su se članovi romskog kulturno-umjetničkog društva "Durmiš Aslano", tamburaši tog društva koji su uz svoje tradicionalne instrumente klarinet, saz i tarabuku svirajući i pjevajući stare hitove romske muzike napravili atmosferu za pamćenje. 
Takođe jedna od gošći ovog folk-spektakla bila je i Elza koja je u svom polusatnom predstavljanju prisutnima pjevala pjesme na albanskom jeziku te je svojim nastupom oduševila sve prisutne. 
Zasluga za organizaciju folk-žurke za bošnjačku omladinu i njihove goste, kojih je ovog puta bilo i iz inostranstva, pripada članovima bošnjačkog kulturno-umjetničkog društva "Šarski Behar", koji svakog vikenda ili praznika organizuju ovakve folk-žurke koje mnogima ostaju u sjećanju kao najljepša uspomena.